Over ons.

Wij helpen u graag met de schoonmaak van uw woning of uw bedrijf.

Koster & Co.

Sinds 1979 is Schoonmaakbedrijf Koster & Co werkzaam met een team van professionals. Door de inzet van gemotiveerde medewerkers en flexibele inrichting van onze bedrijfsprocessen spelen we in op actuele ontwikkelingen en borgen we een maximale aansluiting op wensen en behoeften, nu en in de toekomst. Wij geloven in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving.

Onze medewerkers zijn in bezit van benodigde vakdiploma’s, dit varieert van Vakgeschoold Schoonmaker tot VCA gecertificeerd.
Schoonmaken met ecologische schoonmaakproducten is een milieuvriendelijke en professionele werkwijze die zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Daarmee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor nu en in de toekomst.

Koster & Co draag het OSB-keurmerk en bezit het NEN 4400-1 certificaat. Koster & Co heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend.

Onze diensten

Onze samenwerking.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.

Miep

Een particuliere schoonmaak is voor ons geen probleem. Speciaal voor u hebben wij Miep in het leven geroepen. De vaste hulpen van Miep zijn professioneel, betrouwbaar en gaan binnen een week voor u aan de slag. Via een rooster en met vaste mensen komen wij bij u schoonmaken. U bepaalt hoe vaak en op welke tijd.

Website bekijken

Schoonster

We hebben onszelf als schoonmaakbedrijf opnieuw uitgevonden. En we laten je graag zien dat schoonmaken niet alleen om tijd en kosten zou moeten draaien. Overal in Nederland slaan we de handen ineen om méér te leveren dan je verwacht. Zo zijn wij, zo zijn de Schoonsters. Bewuster. Menselijker. Innovatiever. De Schoonster Visie.

Website bekijken

Contact opnemen met
Koster & Co.

Contact gegevens