Koster - juni 2022-90
SVG
Glasbewassing

Helder glas op laag en hoog niveau, schone ruiten zijn een plezier voor het oog.

Wij beschikken over telescoop systemen, zoals Tuckerpole: een handige lichtgewicht uitschuifsysteem dat ruiten met een telescoopsteel en borstel kan reinigen.

Osmose

We gebruiken “osmose-water”, dit is gedemineraliseerd water. Hiermee borstelen en spoelen wij het glas waardoor het glas mooi en zonder strepen opdroogt.

Deze optie is mogelijk tot 15 meter hoogte van de grond, en maakt het werk van glazenwassers een stuk veiliger. Op hoogtevrees kunt u onze glazenwassers niet betrappen, zij werken net zo makkelijk vanaf de ladder tot 7,5 meter als vanaf onze eigen hoogwerker.

Wij doen de bewassing met osmose water. Regulier kraanwater wordt via een osmose installatie onder heel hoge druk ontdaan van mineralen, zouten, kalk, en dergelijke. Door de pure osmose water lossen vervuilingen op en krijgt u stralend schone, streeploos ruiten.

Service voor uw gemak

Via een e-mail kondigen wij de komst van onze glazenwassers aan: waardoor u kunt zorgen dat bijvoorbeeld zonwering en horren ons werk niet belemmeren, en dat de glazenwassers toegang hebben tot de bewassen ramen. Wilt u een aantrekkelijk onderhoudscontract op maat, of zoekt u eenmalig een glazenwasser? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op