Onze diensten.

Door middel van een onderhoudsplanning komt het onderhoud aan de beurt naar aanleiding van een frequentie.

Reguliere schoonmaak.

Emmer, spons, en gezond verstand behoren nog steeds tot onze standaard schoonmaakuitrusting, maar er komt tegenwoordig heel wat meer bij kijken als het gaat om professioneel onderhoud.

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes, keuken en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken.
Dit kan zowel bij bedrijfspanden, scholen, appartementencomplexen, winkels en woningen en vakantieverblijven. Naast het reguliere werk is Koster & Co tevens inzetbaar voor specialistisch werk als wanden, gevels plafonds en vloerbedekking-reiniging.
U heeft er geen omkijken naar, ook waar het de sleutels en toegangscodes betreft: vanzelfsprekend gaan wij daar zeer vertrouwelijk mee om. Wij doen ons werk meestal op het tijdstip dat u schikt.

Dagelijks, wekelijks, jaarlijks of eenmalig: u kunt ons ook benaderen voor éénmalige schoonmaak

Glasbewassing.

Helder glas op laag en hoog niveau, schone ruiten zijn een plezier voor het oog. Wij beschikken over telescoop systemen, zoals Tuckerpole: een handige lichtgewicht uitschuifsysteem dat ruiten met een telescoopsteel en borstel kan reinigen.
We gebruiken “osmose-water”, dit is gedemineraliseerd water. Hiermee borstelen en spoelen wij het glas waardoor het glas mooi en zonder strepen opdroogt. Deze optie is mogelijk tot 15 meter hoogte van de grond, en maakt het werk van glazenwassers een stuk veiliger. Op hoogtevrees kunt u onze glazenwassers niet betrappen, zij werken net zo makkelijk vanaf de ladder tot 7,5 meter als vanaf onze eigen hoogwerker.

Osmose

Wij doen de bewassing met osmose water. Regulier kraanwater wordt via een osmose installatie onder heel hoge druk ontdaan van mineralen, zouten, kalk, en dergelijke. Door de pure osmose water lossen vervuilingen op en krijgt u stralend schone, streeploos ruiten.

Contact

Service voor uw gemak.

Via een e-mail kondigen wij de komst van onze glazenwassers aan: waardoor u kunt zorgen dat bijvoorbeeld zonwering en horren ons werk niet belemmeren, en dat de glazenwassers toegang hebben tot de bewassen ramen. Wilt u een aantrekkelijk onderhoudscontract op maat, of zoekt u eenmalig een glazenwasser? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Specialistische reinigingsmogelijkheden.

Koster & Co heeft een breed aanbod aan specialistische reinigingsmogelijkheden. Daaronder vallen werkzaamheden die niet tot de reguliere schoonmaakwerkzaamheden of glasbewassing vallen en waarbij specifieke kennis, opleiding (certificering) of vaardigheden zijn vereist.

Onder andere:

  • Reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Gevelreiniging
  • Terrasreiniging
  • Hogedrukreiniging (gecertificeerd vanaf 250 bar);
  • Industriële reiniging;
  • Opleveringsschoonmaak nieuwbouwprojecten;
  • Schoonmaak van zonnepanelen, daken, dakgoten en boeiboorden;
  • Vloeronderhoud, eenmalig of periodiek, waaronder schrobben magazijnvloeren;
  • Graffiti verwijderen;
  • Schepen

Wasserette.

Ideaal voor het wassen en drogen, onze wasmachines kunnen namelijk elke was verwerken: van textiel, wollen dekbedden, dekens, kussens, sportkleding, slaapzakken en zelfs uw paardendekens niet te vergeten. Deze gaan natuurlijk niet in het reguliere programma mee, dit gaat via een aparte reiniging. Kortom, wat u ook gewassen wilt hebben, wij maken het schoon.

Onze wasserette heeft nog een specialiteit: het brandvertragend maken van synthetische en natuurlijke stoffen. Hiervoor gebruiken wij het onzichtbare impregneermiddel Finivlam. Dit middel beschermt heeft sterke brandwerende eigenschappen en helpt bij het beperken van de gevolgen van brand. Desgewenst kunnen wij certificaten afgeven, die van toepassing zijn op uw brandverzekering.

Contact opnemen met
Koster & Co.

Contact gegevens